Makarna içinde potasyum bulunup bulunmadığı konusunda merak ettiklerim var. Özellikle tam buğday makarnasının beyaz makarnaya göre daha fazla potasyum içerdiği bilgisi dikkatimi çekti. Peki, makarna tüketirken potasyum alımını artırmak için hangi sebzeleri eklemeliyim? Ayrıca, günlük potasyum ihtiyacımı karşılamak için sadece makarnaya güvenmek yeterli mi, yoksa başka kaynaklara da yönelmem mi gerekiyor?
Makarna içinde potasyum bulunup bulunmadığı konusunda merak ettiklerim var. Özellikle tam buğday makarnasının beyaz makarnaya göre daha fazla potasyum içerdiği bilgisi dikkatimi çekti. Peki, makarna tüketirken potasyum alımını artırmak için hangi sebzeleri eklemeliyim? Ayrıca, günlük potasyum ihtiyacımı karşılamak için sadece makarnaya güvenmek yeterli mi, yoksa başka kaynaklara da yönelmem mi gerekiyor?
Cevap yaz